»
Support us

Support us

REDIRECTIONEAZA CATRE NOI CEI 2% 

De ce?

Pentru ca Asociatia Transylvania Art Excellence sustine artisti tineri si valorosi, încurajeaza si promoveaza talentele prin organizarea de activitati cultural- educative.

Cum?

Prin simpla completare a unui formular eliberat de ANAF poti redirectiona 2% din impozitul pe venit platit catre stat in 2013. 

E simplu si nu te costa nimic: 

1. Descarca formularul precompletat cu datele asociatiei noastre
 
a) daca ati avut VENITURI DOAR DIN SALARIU: Descarca de aici formularul 230 precompletat cu datele Asociatiei “Transylvania Art Excellence"
   
      sau
 
b) daca ati avut si ALTE VENITURI IN AFARA SALARIULUI: Descarca de aici formularul 200 precompletat cu datele Asociatiei “Transylvania Art Excellence
 
Anul precompletat in formular este 2013, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar incheiat – 2013.

2. Completeaza-l cu datele tale personale si semnatura.
Restul rubricilor nu trebuie completate ( suma corespunzatoare celor 2% din impozitul aferent veniturilor pe care le-ati realizat in anul 2013, va fi calculata si completata de catre organele fiscale.)
 
3. Depune formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu confirmare de primire la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a localitatii de domiciliu (lista adreselor aici) sau contacteaza-ne telephonic: 0765.364.909

  Formular 230 donatii

Formular 200 donatii


Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2014, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200, nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa "identitatea vreunei persone fizice sau juridice". Donatorii, in caz ca doresc, pot sa comunice asociatiei faptul ca au depus formularele respective.


top